Värdering av dödsbo

Vi utför värdering av dödsbo, vid försäljningar

Få en värdering av ert dödsbo

Göteborgs Auktionskammare utför värdering av dödsbo vid försäljning av ett sådant. Vår värdering av dödsbo är den perfekta lösningen för att hantera det känsliga ärendet av ett dödsbo. Vi förstår att det kan vara en svår tid för de anhöriga och det är därför vi erbjuder en professionell, diskret och tillförlitlig tjänst som är utformad för att minimera eventuella problem som kan uppstå.

Våra erfarna värderare har en bred kunskap inom olika tillgångsklasser, från fastigheter och bilar till konst och smycken. Vi använder de senaste marknadsdata och tekniker för att ge en rättvis och noggrann värdering av dödsboet. Med vår hjälp kan du vara säker på att tillgångarna i dödsboet värderas till deras faktiska marknadsvärde.

Vi förstår att varje dödsbo är unikt och vi erbjuder en personlig och skräddarsydd tjänst för att möta dina specifika behov. Vi arbetar snabbt och effektivt, vilket innebär att du snabbt kan få en lista över tillgångar och deras värde, vilket gör att du kan hantera dödsboet på ett effektivt sätt.

Med vår hjälp kan du vara säker på att allt hanteras på ett professionellt sätt och att det inte finns några överraskningar längs vägen. Vi tar hand om allt från början till slut, vilket gör att du kan fokusera på att ta hand om dig själv och dina närmaste.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra dödsbovärderingstjänster och hur vi kan hjälpa dig att hantera dödsboet på ett smidigt och effektivt sätt.

Värdering dödsbo

Kontakta oss för värdering av dödsbo

Hur gör man?

Registrera ett konto

För att delta i budgivningen på våra auktioner måste du registrera dig som kund. Detta gör du på auktionssidan under ”Skapa konto”.

Lägg ett bud

Logga in och titta igenom nästa auktion via ”Kommande auktioner”.
Du kan redan här lägga ett bud på ett objekt du är intresserad.

Hämta din vara

Du är välkommen att hämta varan i våra lokaler under utlämningsdagarna. Bor du en bit bort kan vi skicka föremålet – hör i sådant fall av dig.

Mer information

Tänk på att du också är varmt välkommen att besöka vårt showroom för att titta på alla föremål i verkligheten!

På måndagkvällar avgörs allting, där du befinner dig i ett virtuellt rum tillsammans med alla andra budgivare. Budgivningen sker direkt framför dina ögon och du har även möjlighet att vara med via ett enkelt klick.

Du har även möjlighet att fysiskt närvara i hallen under auktionens gång och lämna bud på plats.

Auktionssidan

auktionssidan måste du klicka på texten ”Delta i dagens realtidsauktion” för att deltaga, länken blir aktiv 30 minuter innan auktionsstart.

Auktionsföremål publiceras dagligen och säljs i den takt de kommer in. Föremålen visas under ca 14 dagar och under denna tid kan du lägga bud och själv undersöka föremålen i vår visningslokal.
Vi har en mycket stark ambition att hålla personlig kontakt med kunderna. Dra dig aldrig för att kontakta personalen om du önskar ytterligare upplysningar om auktionsföremålen, eller har frågor av annat slag.

Avgifter

På det klubbade beloppet tillkommer, slagavgift ’a 20 kronor samt inropsprovision om 20 % inkl.moms/auktionspost. Om ett föremål klubbas för 1000 kr tillkommer en köpavgift på 200 kr, samt slagavgift 20 kronor, alltså kostar köpet 1000 + 200 + 20 = 1220 kr.

Betalning och avhämtning

Efter avslutad auktion skickas en faktura via e-post. Notera alltid kundnummer och fakturanummer på betalningen. Du kan betala med kreditkort på ”mina sidor”, på plats vid avhämtning, endast kort eller swishbetalning. Har du vunnit budgivningen men, inte fått ett vinnarmail eller faktura inom tre dagar från auktionens avslut, kontakta oss.
Inropade föremål skall betalas och hämtas senast 6 dagar efter avslutad auktion.

Vi är undtagna från distanshadelslagen då vi befinner oss på plats under auktionens gång.

Undantaget gäller om:
Avtal ingås vid en auktion, om det är möjligt att delta i auktionen även på ett annat sätt än genom att använda ett medel för distanskommunikation.

Om inköpt gods ej har hämtats inom en månad, kommer godset att återsäljas för köparens räkning. I sådana fall tillkommer en återsäljningsavgift på 100 kr inklusive moms per objekt.
Om ovanstående köpevillkor ej uppfylls kan kunden komma att avstängas från fortsatt köp och försäljning.

Gäller från 2017-04-01 och tillsvidare