Auktioner - Sälja

Göteborgs Auktionskammare erbjuder Er en helhetslösning för dödsbon
 
Vi värderar, auktionerar ut föremålen, tömmer, samt städar boendet, oavsett om det är en liten lägenhet, eller en större fastighet. Vi tar hand om dödsbon för juristbyråer, gode män, begravningsbyråer, samt privatpersoner.
 
Processen börjar alltid med ett möte på plats, där vi uppskattar värdet på lösöret (våra värderingsman är förordnade av Svenska Handelskammaren).
 

Därefter hämtas säljbara föremål till auktionshallen, där allt fotograferas och katalogiseras för kommande auktioner. Alla föremålen är försäkrade hos oss, från och med att vi hämtar dom.

Genom att sälja varorna hos oss på Göteborgs Auktionskammare, istället för att sälja till uppköpare, säkerställs det att ni får rätt betalt för varorna.

Om ni önskar, så lämnar vi en offert för tömning samt städning, alltid med garanti. Oftast täcker försäljning av föremålen på auktion kostnaden för tömning samt städning.

I priset ingår sortering, bortforsling till hjälporganisationer, samt till återvinning.

 
Efter försäljning  får ni en försäljningsredovisning och utbetalning sker 7 – 14 dagar efter avslutad auktion.
Våra avgifter är 20% av försäljningspriset, samt 50 kr fotoavgift per utrop.
 
Vi tar även emot auktionsgods över disk, mån – tor 11 – 18,  lägsta försäljningsvärde 800 kronor.
 

Du behöver inte beställa tid i förväg, om du har större föremål såsom möbler skicka gärna bilder i förväg till: info@gbgak.se

 
Observera att vi aldrig värderar föremål via mail eller telefon!
 

Sälja dödsbo?

Ibland är det bråttom att sälja dödsbo av olika anledningar och som kund kan man inte vänta ut hela processen.
 
I dessa fall köper vi dödsboet direkt, vi kan alltid betala bäst då vi kan avyttra sakerna på våra populära nätauktioner istället som många av våra branschkolleger säljer till andra handlare eller i sin egen butik.
 
Givetvis kan vi baka in städning, röjning, samt tömning i paketet